Logo

Portvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl hønsebouillon
2 spsk portvin
2 spsk majsstivelse udrørt i 1 dl kold vand
salt, peber, kulør
 
Opvarm bouillonen og tilsæt portvinen.
Når saucen koger, tilsættes den udrørte majsstivelse.
Tilsæt lidt kulør og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her