Logo

Peberfrugtsauce - 9 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne sauce af peberfrugt med kun 9% fedt. Saucen er velegnet til retter med hvidt kød så som kylling eller til fiskeretter. Brug gerne en helt moden, rød peberfrugt da disse har en sød smag.

 

 

En moden rød peberfrugt indeholder en vanvittig lækker, sødlig og aromatisk smag, som restaurationsbranchen for længst har taget til sig som en foretrukken ingrediens til fiskesauce.
Opskriften egner sig fortrinligt til fisk og andre lyse kød typer som fx kylling eller kalkun. Anvend dog altid en bouillon, som svarer til det saucen skal serveres til, fx fiske- eller hønsebouillon. 2-3 personer.
 
1 skive selleri
1 løg
2 peberfrugter
3 dl vand
1 tsk tomatpure
1 tsk grønsagsbouillon
1 kvist timian
1 laurbærblad
 
Grønsagerne klargøres og skæres i mindre stykker.
De kommes i en gtyde med vand, tomatpure og grønsagsbouillon samt timian og laurbærblad.
Kog det hele i 15-20 min., og tag derefter laurbærbladet og timiankvisten op og blend saucen.
Smag til med salt og peber og servér.
 
Tips: Variationer kan laves over næsten alle grønsager, der findes. Rød-gule råvarer som tomat, gulerod og gul peberfrugt er dog altid et hit.
 
Næringsberegning pr. person.
Fedt:           0,8 g  9e%
Protein:        3,2 g  17e%
Kulhydrat:    14,1 g 74e%
Kostfiber:    4,1 g
Energiindhold: 323 kJ

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her