Logo

Bearnaisesauce med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bearnaisesauce med creme fraiche

 

Bearnaisesauce laves typisk i det franske køkken med smør. Her laves den i stedet på creme fraiche, hvilket faktisk virker ganske glimrende. Essensen kan også laves fra bunden, hvis man har mod på det. 


# Ingredienser

3½ dl cremefraiche (lige dele 18% og 38%)
1 spsk bearnaiseessens
¾ tsk groft salt
peber
3 spsk hakket estragon (eller persille) 


* Tilberedning

Bland lige dele 18% og 38% cremefraiche sammen, varm op og smag saucen til med de øvrige ingredienser.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 7.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her