Logo

Nem hollandaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
3 spsk vand eller suppe/grøntssagsvand
150-200 g smør
lidt salt
citronsaft

I en tykbundet skål eller kasserolle, der kan hænge over en lidt større gryde med næsten kogende vand, kommes æggeblommer og vand eller suppe og dette piskes et øjeblik, hvorefter det smeltede, lidt afsvalede smør tilsættes under piskning. Alt piskes stadig over vandbad, og når saucen er tyk, smages den til med salt, hvid peber og evt. citronsaft.
saucen skal hældes i en opvarmet sauceeskål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her