Logo

Bearnaisesauce i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bearnaisesauce kan snildt laves i mikroovnen. Først laves essensen og bagefter selve saucen. Saucen er perfekt til den store bøf og måske med et glas rødvin eller to til. Velbekomme.

 

2 Æggeblommer
100 g Smør
Salt og Hvid Peber
½ spsk Friskhakket estragon

Bearnaiseessens;
1 Løg
3 spsk Eddike
1 spsk Vand
½ spsk Friskhakket estragon
1 tsk Friskhakket kørvel
1 spsk Persille

Essens:
Kom det hakkede løg, eddike, vand, persille, estragon og kørvel i en skål og kog det sammen i ca. 3 min. på 500W, kom det gennem en sigte.

Sauce:
Smørret smeltes ved 500W i ca. 2 Min.

Æggeblommerne piskes sammen og blandes med essensen og jævner 1 min. ved 360W, det smeltede smør røres i æggemassen lidt af gangen, er saucen for tynd varmes den ca. 1 min. ved 360W og piskes op, smages til med salt, hvid peber og estragon.

Tips: Kog evt. en større portion essens og gem den i køleskab


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her