Steg gerne laksen lige i underkanten, så den er dejlig
saftig indeni. Tilbehøret er friskkogt pasta vendt med cremefraiche, citron og
purløg.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Stege/kogetid: ca. 12 min.
#
2 stykker laksefilet (250-300 g)
2 liter vand
4 tsk salt
200-250 g tørret bånd pasta
1 spsk olie
salt og friskkværnet peber
200 g cremefraiche 38%
2 spsk frisk citronsaft
1 bundt purløg
Tilbehør:
1 høvlet gulerod
grøn salat
*
Sæt vand over til at koge pastaen, og tilsæt salt.
Kog uden låg, og rør i gryden af og til.
Læs kogetiden på emballagen.
Smag på pastaen, og kog den kun så længe, at den stadig
"har bid".
Brun laksebøfferne på begge sider på en varm slip-let pande
med olie.
Krydr med salt og peber.
Skru ned, og lad fisken småstege ca. 4 min. på hver side.
Dryp pastaen af i en sigte, og hæld den tilbage i gryden.
Bland straks med cremefraiche, citronsaft, fintsnittet
purløg og friskkværnet peber.
Server pastaen rygende varm med den stegte laks, høvlet
gulerod og grøn salat.