Prøv at nyde den gode gamle klassiker med nyt tilbehør. Vi
steger flæskeskiverne i ovnen; det er nemt og sparer også på rengøringen.
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 30 min. 4 personer
#
Stegt flæsk:
500 g stegeflæsk i skiver
salt og peber
Nudelsalat:
200 g fuldkornsnudler
200 g persillerødder
200 g gulerødder
200 g pastinakker
2 spsk sesamolie
½ dl sojasauce
2 spsk sød chilisauce
1 limefrugt
2 cm frisk ingefær
2 fed hvidløg
1 bundt frisk koriander
*
LÆG flæsket på en rist over en bradepande med bagepapir.
Stil rist og bradepande i ovnen, og steg flæsket ved 200 °C
varmluft, til det er gyldenbrunt og sprødt det tager 25-30 min.
Vend evt. skiverne en gang undervejs.
Drys med salt og peber.
SKRÆL rodfrugterne, og skær dem i tykke bjælker.
Vend dem i sesamolie, og bred dem ud på en bageplade med
bagepapir.
Bag dem i ovnen ved 200 °C i ca. 30 min., til de er helt
møre.
KOG nudlerne som angivet på emballagen.
RØR sojasauce, chilisauce og limesaft med fintrevet ingefær
og hvidløg.
VEND de bagte rodfrugter og de afdryppede nudler med
dressingen.
Drys med korianderblade.
SERVER det sprøde flæsk med nudelsalaten.