Lynhurtig aftensmad med alt godt fra køleskabet.
4 personer. Er du alene så del ingredienserne med 4. Arbejdstid: 20 min. Samlet tid: 20 min.
# Ingredienser
500 g svinekød i strimler
2 rødløg
4 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
½ squash
1 spsk friskhakket timian
½ spsk friskhakket rosmarin
1 spsk friskhakket salvie
100 g chorizo pølse
2 spsk kokosolie til stegning
1 øko-citron, skal af
salt og friskkværnet peber
Rød peberfrugtdip:
2 rød peberfrugt
2 tsk salt
1 nip friskkværnet peber
5 blade salvie
2 fed hvidløg
50 g mandler
50 g parmesan
1 spsk kapers
2 spsk olie til stegning
½ chili uden kerner
*
Rød peberfrugtdip:
Hak peberfrugterne og sauter dem i lidt olie på panden, til
de er blevet bløde.
Tag panden af varmen og lad dem køle af.
Rist mandlerne på en tør pande.
Kør alle ingredienserne i foodprocessoren, til du har en
ensartet dip.
Sættes på køl.
Spansk sommerpande:
Skær rødløgene i grove både
Hak hvidløgsfeddene groft.
Sæt til side.
Skær peberfrugterne i tern, squashen i grove skiver og hak
krydderurterne groft.
Skær chorizopølsen i tern.
Opvarm kokosolie i en pande og rist rødløg og hvidløg i et
par minutter ved middel varme (løgene må ikke brune).
Kom kødet på panden sammen med revet citronskal og lad det
stege i ca. 5-7 minutter, til det er gennemstegt.
Krydr med salt og peber.
Steg på en anden pande chorizo, til den har afgivet fedt, er
blevet sprød og begynder at dufte.
Tilsæt derefter peberfrugt, squash og krydderurter.
Kom chorizo-grønsagsblandingen på panden til kødet og lad
det sautere et øjeblik sammen.
Anret på et fad og lad familien tage for sig af retterne