Minutbøf er - ikke overraskende - ret hurtig mad. Her er opskriften
med tynde skiver af kalvemørbrad, der blot steges 30 sekunder på hver side.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.
#
8 tynde skiver kalvemørbrad (ca. 75 g stk.)
peber fra kværn og salt
2 auberginer
olie til pensling
brøndkarse
*
1. Dup kødet tørt.
Skiverne skal være meget tynde.
Måske er du nødt til at banke dem lidt med hånden, men du må
aldrig bruge kødhammeren.
Drys kødet med peber og stil det til side.
2. Skær auberginerne i 2 cm skiver, der pensles med olie og
drysses med peber.
3. Læg først aubergineskiverne på grillen og lad dem stege
ca. 3 min. på hver side.
Skub dem ud til siden og læg kødet på.
Det skal kun have ca ½-1 min. på hver side.
Drys med salt efterstegningen.
4. Server kød og auberginer på varme tallerkener.
Pynt med brøndkarse, der spises til, evt. dryppet med
olie-eddike marinade.
Server brød til.
TIPS: Du kan evt også bruge oksefilet, tynd- eller
tyksteg