Logo

Mixed grill med grønsager og grillede bananer med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mixed grill med grønsager og grillede bananer med is

 

Alt godt fra grillen. Når der er tændt op i grillen, og vejret er til at være ude, kan man grille det meste. Her er både kød, grønsager og frugt tilberedt på grillen.

 

Mixed grill med koteletter, pølse og grønt

4 personer. Arbejdstid: 30 min. (+ optænding af grillen). Stege-/kogetid: 30 min.

#

4 svinekoteletter

4 oksegrillpølser

1 dl olie

salt og friskkværnet peber

2 faste avocadoer

1 rød peberfrugt

1 bundt slanke gulerødder

 

Dressing:

4-5 dl cremefraiche 18%

1 spsk stærk sennep

6-8 blade frisk ramsløg eller 1 bundt purløg

 

Tilbehør:

1 citron

evt. hvedebrød

*

Tænd grillen mindst ½ time før brug.

Overfladen på grillkullene skal være grå og alle flammerne væk.

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle, og pensl dem og pølserne med lidt olie.

Brun koteletterne på en meget varm grill, og steg videre ved lavere varme i 3-4 min. på hver side.

Krydr med salt og peber.

Grill pølserne på alle sider ved middel varme, til de er gennemvarme, og vend dem, så de ikke bliver for mørke.

 

Grill samtidig grønsagerne:

Vend stykker af skrællede avocadoer, stykker af peberfrugter og skrubbede gulerødder i lidt olie.

Grill på alle sider, til grønsagerne er tilpas møre. Drys med salt.

Rør cremefraiche med sennep og hakket ramsløg, og smag til med salt og peber.

Nyd koteletter, pølser og grønsager med dressing, citron og brød.

 

Mixed grill med grønsager og grillede bananer med is

 

Grillede bananer med is

 

Nu har der jo lige været lidt sommervejr igen, og sommervejr er lig med grillvejr. Men det er altså ikke kun kødet til hovedretten du med fordel kan smide på grillen. Du kan nemlig også snildt grille desserten. Her har jeg grillet et par bananer og derefter er de skåret op, og serveret med is...

4 personer. Arbejdstid: 10 min. Grilltid: 10 min.

#

8 små bananer

1 liter vaniljeis

*

Grill de upillede bananer på alle sider ved lav varme.

Lad bananerne bliver lune hele vejen igennem.

Server de lune grillede bananer med vaniljeis.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her