Små pizzaer er nemme at lave, når der bruges pitabrød som
bund. Fyldet kan varieres i det uendelige med andre typer af grønsager. Sund og
slank. Prøv for eksempel med artiskokker og champignoner.
Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 20 min. Fryse-egne (1
person)
#
1 pitabrød (60 g)
50 g tomatpuré
100 g rød peberfrugt
1 lille løg
25 g fed ost (revet)
40 g oksespegepølse
rucolasalat
tomater
*
Flæk pitabrødet og smør tomatpure på de to halvdele.
Læg strimler af peberfrugt og skiver af løg på.
Drys den revne ost over og top med skiver af pølsen.
Bag pizzaerne i en 200 °C varm ovn på risten, til de er
gyldne, og til osten er smeltet.
Kom frisk rucolasalat på pizzaerne og server tomater til.
Tips: De to pizzadele kan klappes sammen og spises som en
sandwich.
Kalorier | | 478 kcal |
Protein | 27g | (23 %) |
Kulhydrat | 54 g | (48 %) |
Fedt | 16 g | (29%) |
Kostfibre | 6g | |
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin