Middagsomeletten kan varieres med forskellige grønsager. Let, god æggeret
Til 4 personer Tilberedningstid: ca 30 min
#
3 løg
2 spsk smør/margarine
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
6 æg
salt, peber fra kværn
1 dl kaffefløde
lidt kødrester
2 kogte kartofler
1½ dl ærter
1 pk (85 g) flødeost
basilikum eller oregano
*
1. Rens løg og peberfrugter.
Skær dem i ringe og tynde strimler.
Skær kødrester og kartofler i små terninger.
2. Smelt smørret i en stor pande.
Svits løg og peberstrimler ca. 5 min. over svag varme.
3. Pisk æggene sammen med salt, peber og fløde.
Hæld det på panden og fordel kartofler, ærter, kød og osten
skåret i terninger, over.
4. Læg låg på panden og lad omeletten stivne over svag
varme.
5. Ved serveringen drysses omeletten med krydderier eller
friske krydderurter.
Serveres i panden. Der hører rugbrød og smør til.