Logo

Mexico Biks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mexico Biks

 

Er der steg fra søndagsmiddagen, der blev lidt tilovers. Resterne kan bruges til andre ting end biksemad, som vi dog også giver en ny opskrift på.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 20-25 min.

#

300-400 g stegt kød

400 g kogte kartofler

2 store løg

25 g smør

1 gul peberfrugt

1 pose Taco mix (mexicansk krydderipulver) eller chili mix

2 dl vand

salt og peber fra kværn

4 æg

1 spsk olie

1 spsk hakket persille

*

1. Skær kød og kartofler i mindre terninger.

2. Pil løgene, hak dem og svits dem i smør i en gryde, til de er gyldne.

3. Rens peberfrugten og skær frugtkødet i meget små terninger eller strimler.

Kom dem i gryden.

4. Brun kartoflerne med det øvrige i gryden. Tilsæt kødet.

5. Drys krydderipulveret over og vend det hele godt.

Tilsæt vand og lad retten simre uden låg, til al væsken er opsuget.

Smag til med salt og peber.

6. Spejl æggene i olie.

Server retten i et dybt fad.

Drys persille over og læg æggene øverst.

 

7. Hertil hører egentlig mexicanske tacos (sprøde pandekager, som købes i pakker i specialforretninger), men ristet rugbrød og smør er også godt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her