Steg årstidens grønsager
i en wok eller dyb pande, og giv dem et asiatisk twist med chili, ingefær og
lime.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid. 10 min.
#
200 g grønne bønner
2 gulerødder
1 porre
250 g kål
2 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1 chili
1 spsk olie
1 dl grønsagsbouillon
1 spsk lime- eller
citronsaft
1 tsk sesamolie
Tilbehør: 150 g ris
eller nudler
*
Begynd med at rense
grønsagerne: Nip bønnerne, og skær dem i halve.
Skræl gulerødderne,
skær dem i halve på langs, og derefter i skiver på skrå.
Rens porrerne, og
skær dem i skiver på skrå.
Snit kålen i meget
tynde strimler.
Pil hvidløgene og hak
dem fint.
Skræl ingefæren, og
hak den fint.
Rens chilien, og
snit den fint.
Svits hvidløg,
ingefær og chili i en varm wok med olie i 1 min.
Tilsæt bønner og
gulerødder, og steg under omrøring i 5 min.
Tilsæt porrer og
kål, og steg under omrøring i 3 min.
Tilsæt bouillon, og
smag til med citrussaft, sesamolie, salt og peber.
Server med kogte
nudler eller ris.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin