Skøn sommermad på den nemme måde - her med røget makrel, men
røget sild, varmrøget laks eller hellefisk kan også bruges.
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 12-15 min. Ikke fryse-egnet.
(2-3 personer)
#
6 æg
1-2 spsk flødeost
1 bdt dild
300 g kogte kartofler (terninger eller skiver)
100 g grønne ærter
1 spsk olie eller smør
1 røget makrel
salt og peber
Tilbehør: groft brød
*
Pisk æggene godt sammen med flødeost, fintsnittet dild, salt
og peber.
Vend kartofler og ærter i.
Varm en pande med olie eller smør og hæld æggemassen på.
Bag æggekagen ved middelvarme 12-15 min.
Befri den røgede fisk for skind og ben og del den i mindre
stykker.
Fordel dem over æggekagen og pynt evt. med dild.
Server straks med groft brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin