Fyldte rundstykker, dejlige til frokost, dejlige som lidt
natmad ud på de små timer og i øvrigt dejlige når som helst. Almindelig
gammeldags rundstykker eller spanske rundstykker passer her. De fyldes med
pikant kødsauce. Fyldte rundstykker er en dejlig hurtig ret - og meget
mættende.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.
#
1 portion Pikant kødsauce (se opskrift)
8 rundstykker
50 g smeltet smør
100 g reven emmentaler ost
*
1. Skær et låg af rundstykkerne og fjern det mest af
krummen.
Brug det til en anden ret.
Smør rundstykkerne ind- og udvendigt med smeltet smør.
2. Fyld brødene med kødsauce, drys med ost.
Sæt dem i en varm ovn ved 200 °C i ca. 15 min.
Du kan pakke de fyldte rundstykker ind i alufolie, så bliver
de knap så brune og sprøde.
Lad folien stå åben foroven, så osten kan gratineres.
3. Server en grøn salat eller dampede grønsager til.