4 personer. Kogetid i trykkoger: 4 min.
# Ingredienser
4 røde eller grønne peberfrugter
2 spsk smør
1 hakket løg
200 g hakket oksekød
100 g røget skinke, finthakket
1 stor flået tomat
3 spsk fløde (13%)
½ spsk friskhakket basilikum eller 1 tsk tørret
salt, peber
100 g kogte ris
2 ½ dl lys bouillon (fra dåse eller terning)
* Tilberedning
Skær et låg af peberfrugterne og befri dem for frøstol og kerner.
Lad smørret blive gyldent i trykgryden.
Svits løg og oksekød heri.
Tag det op og bland det med skinke, tomat, fløde, ris og krydderier.
Kom fyldet i peberfrugterne og sæt dem side om side i trykgryden på risten.
Læg peberfrugtlågene på hver og hæld bouillonen ved.
Læg låg på trykgryden og bring den på tryk.
Lad dem koge i 4 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Bouillonen kan evt. jævnes til sauce og serveres til.