Logo

Æbleflæsk med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æbleflæsk med rabarber

 

Æbleflæsk er en klassiker. Det syrlige fra æblet går godt sammen med det lidt fede flæsk. Med rabarber får man en endnu mere frisk og forårsagtig middagsret, der smager skønt.

3-4 personer. Arbejdstid: ca. 30 min. Stegetid. ca. 20 min.

 

#

500 g svinebryst i skiver

1 løg

250 g æbler

250 g rabarber

friskkværnet peber

flagesalt

 

Tilbehør: pillekartofler persille

*

Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle.

Varm en pande godt op, læg flæskeskiverne på panden, og brun dem i ca. 1 min. på hver side.

Skru ned til middel varme, og steg dem sprøde - vend jævnligt.

Tag flæsket af panden, og hæld det meste af fedtet af panden.

Pil løget, og skær det i tynde skiver.

Steg dem blanke i resten af fedtet.

Skær æbler i både og rabarber i mindre stykker, og steg dem møre på panden sammen med løgene.

Krydr med peber.

Læg det stegte flæsk oven på æble-rabarber-løgblandingen, og drys med salt.

Server med friskkogte kartofler, og drys med salt og persille.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her