Æbleflæsk er en gammel vinterklassiker - her i en opdateret
version. Parmaskinken gør både retten sprød og mindre fed.
Tilberedningstid: 20 min. Stegetid: 15 min. Ikke fryseegnet.
1 person.
#
80 g parmaskinke
100 g rødløg
5 g fedtstof
2 æbler
salt og peber
30 g rugbrød
*
Fjern fedtkanten fra parmaskinken. læg skinken på bagepapir
og bag i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter, til den er
sprød.
Pil løg og skær i både og steg let i fedtstoffet.
Skyl æbler, skær i både og steg med de sidste minutter.
Krydr med salt og peber.
Vend den sprøde skinke sammen med løg og æbler og server med
groft rugbrød.
TIPS: Tilsæt kanel til retten.
Kalorier: 343 kcal. Protein 20 g (23%) Kulhydrat 44 g (57%)
Fedt 7 g (19%) Kostfibre
10 g.