Rul
et par hurtige madder til frokost. Vi har brugt kogt skinke og marinerede
artiskokker til denne udgave, men prøv også med lufttørret skinke, røget fisk
eller en rest stegt kød.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min.
#
75
g flødeost
1
bundt purløg
2
tortillaer eller andre bløde, flade brød
4
salatblade
100
g kogt skinke i skiver
100
g marinerede artiskokhjerter salt og peber
*
Rør
flødeosten med fintsnittet purløg, salt og peber.
Smør
tortillaer eller fladbrød med flødeosten.
Læg
salatblade og skinkeskiver på hver tortilla, og læg grofthakkede
artiskokhjerter ovenpå.
Fold
siderne op, og rul tortillaerne tæt sammen omkring fyldet.
Pak
ind i film, hvis de skal bruges til madpakken.
TIPS:
Du kan variere fyldet med friske grønsager som fx agurk, avocado, gulerod,
peberfrugt eller en rest dampede grønsager som fx bønner eller kål.