Logo

Koteletter med ostefyld og kålsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletter med ostefyld og kålsalat

 

Skær en lomme i et par tykke koteletter, og læg et stykke fast ost indeni, så det smelter under stegningen. Server med en frisk og sprød salat.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 15-20 min.

 

#

2 tykke svinekoteletter (2½-3 cm)

50 g god fast komælksost

evt. et drys cayennepeber

15 g smør

1 spsk olie

salt og friskkværnet peber

 

Kålsalat:

200 g hvidkål

2 gulerødder

1 spsk olie

2 spsk citronsaft

1 spsk hakket persille

 

Tilbehør: brød eller kartofler

*

 

Skær en lomme i koteletterne.

Skær osten i 2-4 bjælker, og drys dem evt. med cayennepeber.

Fyld osten i koteletterne.

 

Brun koteletterne på en varm pande med gyldent smør og olie, og krydr med salt og peber.

Skru lidt ned for varmen, og steg koteletterne færdige i 3-4 min. på hver side.

Fjern evt. grove yderblade på kålen, skær stokken væk, og snit kålen meget fint.

Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler.

 

Bland kål og gulerødder med olie, citronsaft og persille, og smag salaten til med salt og peber.

Nyd koteletterne med kålsalat og brød eller kartofler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her