Vi begynder ugen med
en nem, sund og slank gryderet serveret med grøn kartoffelmos.
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
250 g kalkun- eller
kyllingebryst
250 g markchampignon
1 løg
1-2 fed hvidløg
2 tsk olie
2 tsk paprika
1 dåse hakkede
tomater
salt og peber
Tilbehør: mos af 250
g kartofler og 250 g broccoli
*
Skær kødet i
strimler og krydr dem med salt og peber.
Rens champignonerne
og skær dem i skiver. Pil løg og hvidløg og hak dem fint.
Brun kødet i en varm
gryde med olie.
Tag dem op og steg
nu champignonerne.
Tilsæt løg, hvidløg,
paprika og tomater.
Lad saucen koge
igennem, tilsæt kødet og lad det hele simre ca. 10 min under låg.
Smag til med salt og
peber.
Kog skrællede
kartoffelterninger og fintsnittet broccoli helt møre i letsaltet vand.
Hæld vandet fra (gem
lidt kogevand) og mos kartofler og broccoli.
Tilsæt lidt kogevand
og smag til med salt og peber.
TIPS: Du kan også
lave mosen med rodfrugter som knoldselleri, persillerod eller pastinak.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin