Vi har brugt
kalkunkød i disse dejlige krebinetter, men de kan selvfølgelig også tilberedes
med kylling, svine- eller kalvekød. Venlig madhilsen fra madABC.dk
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
250 g hakket kalkun
1 porre (finthakket)
1 spsk kartoffelmel
1 spsk rugmel
1 spsk olie
Rødbedesalat:
400 g skrællede
rødbeder
200 g fromage frais
eller cremefraiche
1 spsk sennep
1-2 spsk sukker
lidt salt og peber
Små stegte
kartofler:
250 g små kartofler
med skræl
½ spsk olie
salt og peber
*
Rør kødet sammen med
porre, kartoffelmel, salt og peber.
Form det til to
krebinetter og vend dem i rugmel.
Steg dem på en varm
pande med olie 5-6 min. på hver side.
Riv rødbederne i
tynde strimler.
Rør fromage frais
eller cremefraiche med de øvrige ingredienser og smag til med sukker, salt og
peber.
Vend rødbederne i
dressingen.
Skrub eller skræl
kartoflerne og kog dem i letsaltet vand ca. 15 min.
Hæld vandet af
kartoflerne og steg dem gyldne og møre på en pande med olie.
Kartoflerne kan evt.
være en rest fra dagen før.
Tilsæt evt. lidt
rosmarin eller timian.
Se dejlige desserter her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin