Schnitzlerne er
paneret med hakkede mandler og citronskal, der giver både smag og en sprød
indpakning. Du kan bruge samme tilberedning til schnitzler af kalvekød,
svinekød eller kyllingebryst.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
2-4 kalkunschnitzler
(300 g)
50 g mandler eller
nødder
1 usprøjtet citron
½ tsk farin
1 spsk hvedemel
1 æggehvide
1-2 spsk olie
salt og peber
Tilbehør: salat og
nye kartofler
*
Hak mandlerne og
bland dem med lidt fintrevet citronskal, farin, mel, sammenpisket æggehvide,
salt og peber.
Vend schnitzlerne i
blandingen og steg dem på en pande med olie 2-4 min. på hver side efter
tykkelse.
Skær skrællen og den
hvide hinde af citronen og skær den i tynde skiver.
Anret kødet med
citronskiver og server fx med grøn salat og nye kartofler.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin