![Hakkebøf med tomater og svampe](/images/show_images/2/2018/7/hakkebøf-med-tomater-og-svampe_1530621868797.png)
En saftig hakkebøf med pandestegte champignon, tomater og
krydderurter. Simpelt og velsmagende.
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 20 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
300 g hakket oksekød
salt og peber
200 g champignon
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
400 g tomater
15 g smør
½ spsk olie
frisk basilikum og oregano
Tilbehør: fx kartofler
*
ÆLT kødet sammen med salt og peber, og form det til 2
bøffer.
RENS champignonerne, og skær dem i skiver.
Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint.
Skyl tomaterne, og skær dem i både.
STEG bøfferne på en varm pande med smør og olie 4-5 min. på
hver side.
Tag dem af panden, og hold dem varme.
BRUN champignonerne på panden, og tilsæt skalotteløg og
hvidløg.
Steg et par min., og tilsæt tomater.
Steg yderligere ca. 5 min.
SMAG til med salt og peber, tilsæt krydderurter, og server
med bøffer og fx kogte kartofler.
![Hakkebøf med tomater og svampe](/images/show_images/2/2018/7/hakkebøf-med-tomater-og-svampe_1530621868805.png)
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin