Slankende og velsmagende fiskeret i ovn, serveret med grønt
og kogte kartofler.
Servering til 4 personer - er du alene, så nøjes med 1 skrubbe og en fjerdedel af resten.
#
4 hele skrubber
1 bundt forårsløg
1 bundt persille
3 røde peberfrugter
4 skiver røget laks
250 g østershatte
1 spsk rapsolie
Tilbehør:
kogt kartoffel
groft brød
*
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 °C.
Læg skrubberne i en bradepande med bagepapir.
Krydr skrubberne med salt og peber, og bag dem i ovnen i 15
min.
Skær forårsløgene i skiver på skrå.
Skær peberfrugterne i strimler.
Skær laksen i små tern, og hak persillen.
Riv østershattene i mindre stykker.
Varm olien på en slip let-pande, og svits forårsløg,
peberfrugter, laks, persille og østershatte i 4 min.
Anret de stegte grønsager oven på skrubberne.
Servér fisken med kogte kartofler og brød.
Tips: I stedet for skrubbe kan du anvende ising eller
rødspætte.