Logo

Chokoladebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladebudding

 

De små chokoladedesserter er lynhurtige at tilberede, men skal have lov at køle i mindst 1 time.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: 3 min.

 

#

3 spsk rørsukker

2 spsk majsstivelse

3 dl mælk

125 g mørk chokolade

 

Tilbehør:

evt. flødeskum

*

 

Rør sukker, majsstivelse og mælk sammen i en gryde, og kog det igennem under omrøring.

Tag gryden af varmen, og tilsæt grofthakket chokolade.

Rør til chokoladen er smeltet, og fordel buddingen i 2 portionsskåle eller glas.

Stil dem koldt i mindst 1 time.

Server evt. med lidt flødeskum på toppen.


Chokoladebudding

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her