Vi har piftet en
almindelig hakkebøf op med sprøde kartoffelkager. Ælt kødet sammen med salt og
peber, inden du former bøfferne, så smager det af mere og får en bedre
struktur.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
350 g hakket oksekød
Røsti:
400 g store
kartofler
1 løg
friske krydderurter
1 spsk olie
salt og peber-
Tilbehør:
grønsager eller salat
*
Skræl kartoflerne og
riv dem groft på et rivejern.
Tryk dem fri for
væde og bland dem i en skål med revet løg, salt, peber og evt. hakkede
krydderurter.
Del kartoffelmassen
i 4 portioner og pres dem godt sammen.
Steg dem som flade
"kager" på en varm pande med olie, ca. 7 min. på hver side.
Ælt kødet sammen med
salt og peber og form det til 2 bøffer.
Steg dem på en pande
med lidt olie ca. 4 min. på hver side.
Anret mellem eller
med kartoffelkagerne og server med friske grønsager eller en salat.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin