Prøv denne version af "hakkebøf med spejlæg" - det
er lynhurtigt at lave og smager skønt.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Koge/stegetid: 10 min.
#
½ liter vand
1 tsk salt
2 tsk eddike
300 g hakket oksekød
salt og peber
15 g smør
2 æg
2 skiver brød
Tilbehør:
chilisauce
salat eller grønsager
*
Sæt vand, salt og eddike over at koge.
Ælt kødet igennem med salt og peber, og form det til to bøffer.
Steg dem på en pande med smør i ca. 5 min. på hver side.
Slå æggene ud i to kopper, og drys med salt og peber.
Hæld æggene i det næsten kogende vand et ad gangen, og saml
hviden omkring blommen med en træske.
Lad dem simre ganske svagt i 3-4 min.
Tag dem op med en hulske, og dyp dem hurtigt i koldt vand.
Dryp dem af på et stykke køkkenrulle.
Anret bøfferne på let ristet brød, og læg de pocherede æg på
bøfferne.
Server med en god chilisauce og salat eller varme grønsager.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin