Logo

Orientalsk gryderet med ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

400 g hakket oksekød
1 rød peberfrugt
½ bk bønnespirer
1 lille ds ananas i stykker
1 ds hakkede flåede tomater
1-2 fed hvidløg
1-2 dl oksebouillon
Citronpeber
2-4 spsk Bombay-mix (orientalsk krydderiblanding)
Olie til stegning
Tilbehør: Vilde ris

Kødet brunes i lidt olie i en dyb pande.
Bouillonen tilsættes og smages til med citronpeber og salt.
Peberfrugt i strimler, bønnespirer, ananas, tomater og hvidløg tilsættes.
Derefter røres den orientalske blanding i.
Røres godt og varmes igennem nogle minutter.
Serveres straks.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her