Server en klassisk hakkebøf med en frisk råkostsalat.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30
min. Koge-/stegetid: 20 min.
Hakkebøffer:
400 g hakket oksekød
½ spsk olie
15 g smør
salt og knust sort peber
Sommer-råkost:
½ blomkålshoved
5-6 radiser
1 spsk finthakket rødløg
2 tsk limesaft
1 spsk olie
100 g grønne ærter (friskbælgede eller optøede fra frost)
Tilbehør:
4 blade hjertesalat
limebåde
nye kartofler
*
Form kødet til to hakkebøffer (1,5 cm tykke).
Varm en pande godt op med olie og smør.
Brun bøfferne 1 min. på hver side, og krydr med salt og
peber.
Skru ned, og steg bøfferne færdige i ca. 5 min. på hver
side.
Snit blomkålen fint, og skær radiserne i tynde skiver.
Bland blomkål og radiser med finthakket rødløg, limesaft, olie
og ærter.
Smag til med salt og peber.
Server hakkebøfferne med sommer-råkost, salatblade, limebåde
og friskkogte, nye kartofler.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin