Dej:
½-1 dl hvedemel
1 æg
1-2 spsk lunken vand
1 knsp.salt
Fyld:
2 spsk purløg
50 g tatar
1 tsk soyasauce
1 tsk risvin
1 tsk sukker
1 tsk Maizenamel
Salt
peber
Til pensling:
1 æggehvide
1 tsk Maizenamel
Suppe:
6 dl hønsebouillon
Salt
peber
Desuden:
1 spsk hakket purløg
Hvedemel, æg, vand og salt æltes til en fast dej, som rulles meget tyndt ud. Skær 5 cm store kvadrater.
Purløg hakkes fint og blandes med tatar, soyasauce, risvin, sukker og Maizenamel. Smag til med salt og peber.
Rør æggehviden sammen med Maizenamelet.
Læg ½ tsk af fyldet på hver dejfirkant, stryg kanterne med æggehvideblandingen og tryk dejstykkerne fast sammen.
Bring bouillonen i kog, og lad de små dejkugler koge ca. 10 min. heri, til de kommer op til overfladen.
Drys med hakket purløg og smag til med salt og peber.
Serveres rygende varm.