Logo

Tyrkisk Landsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store løg evt. lidt hvidløg efter smag
250 g friske champignon
15 g margarine
250 g hakket oksekød 10% fedt
1 ds hakkede flåede tomater
6 dl grønsagsbouillon
3 tsk paprika
½ tsk salt
125 g rå suppehorn (pasta)
1 tsk peberfrugt
1 bdt persille
 
Løg og champignon hakkes og svitses.
Tilsæt oksekød som svitses med til det er brunet igennem.
Tilsæt tomater, bouillon, paprika og salt.
Småkoger under låg i 10-15 min.
Pasta tilsættes og koger med i yderligere 10-15 min.
Peberfrugter hakkes og tilsættes sammen med persille.
Koges yderligere 2 min.
Serveres med groft brød eller flûtes.
 
Tips: Pragtfuld og fyldig suppe, som varmer godt. En dejlig ret i en kold
tid. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her