Logo

Tomatsuppe med hvidløgscroutoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

1 skive røget bacon i tern
2 fintsnittede skalotteløg
1-2 fed snittede hvidløg
6-8 modne tomater
1 snittet gulerod
1 snittet chili
1 kvist timian
1 laurbærblad
frisk basilikum
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter bacon og skalotteløg. Tilsæt hvidløg og snittede tomater, gulerod, chili, timian, laurbær og vand til det dækker. Lad det simre 15 minutter og blend suppen. Blend suppen grundigt så den er helt jævn. Kog den igen og smag til med salt og peber. Server med frisk basilikum og hvidløgscroutons.
Hvidløgscroutoner: Varm lidt god olivenolie og rist snittede hvidløg sammen med brød skåret i tern. Når de er gyldne, drysses de med salt og serveres til den gode suppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her