Logo

Tomatsuppe med hvidkål og porrefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket okse
½ hvidkål
3-5 porrer og lidt løg
2 l. tomatjuice
1 ½ l. bouillon
Basilikum og timian
Og gerne flåede tomater
Salt
Flute
 
Kødet brunes og bouillon koges.
Imens snittes kål og porrer renses.
Det hele samles i en gryde og tilsættes krydderier.
Bouillon og juice tilsættes til sidst.
Det skal koge ca. 1 time.
Serveres med flûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her