Til 4 personer:
1,5 liter Tom Yum bouillon fra en thaiforretning eller alm. hønsebouillon
1 spsk Tom Yum pasta fra thaiforretning
5 limeblade fra thaiforretning
6 skiver galangalrod fra thaiforretning
3 hele citrongræsstænger
saft af en lime
2 teske sukker
4 spk fiskesauce
1-2 friske røde chili
10 friske champignon
5 forårsløg
evt. koriander
12 store tigerrejer
Bouillonen, pastaen, limeblade, galangalrod, citrongræs, saft af lime, sukker, fiskesauce, og chili kommes i gryden og koges sagte.
Både limeblade, citrongræs og galangalrod skal op af gryden igen før servering.
Champignon, forårsløg og koriander kommes først i gryden 5 min. før servering.
De store rejer afskalles og skæres op i ryggen, lad halerne sidde.
De kommes i gryden 2-3 min. før servering.
Smag selv om du synes der skal mere sukker, lime eller lign.
Nogle bruger også kokosmælk for at give smag.
Serveres i små skåle.