suppefond
kammuslinger
muslinger
kæmperejer
salt
peber
olivenolie
hvidvin
vermouth eller vand
krydderurter (basilikum, kørvel, oregano, koriander, dild)
nudler
ingefær
chili
kogte sorte bønner
Tag et stort stykke alufolie og hæld olie, salt og peber på.
Muslingerne lægges på midten, og kammuslingerne lægges ovenpå. Øverst lægges rejerne.
Fold alufolieen om skaldyrene. Inden den sidste side lukkes, tilsættes lidt væde (hvidvin, vermouth eller vand).
Læg skaldyrene op på et fad. Stegetid: ca. 6-8 minutter (til muslingerne har åbnet sig).
Kog nudlerne i saltet vand. Fonden tilsættes finthakket ingefær.
Hæld de kogte nudler op i en portionsskål. Læg skaldyr, lidt finthakket chili og kogte sorte bønner ovenpå.
Til sidst hældes den varme fond med krydderurterne hen over nudler og skaldyr.