Logo

Thai-suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

suppefond
kammuslinger
muslinger
kæmperejer
salt
peber
olivenolie
hvidvin
vermouth eller vand
krydderurter (basilikum, kørvel, oregano, koriander, dild)
nudler
ingefær
chili
kogte sorte bønner

Tag et stort stykke alufolie og hæld olie, salt og peber på.
Muslingerne lægges på midten, og kammuslingerne lægges ovenpå. Øverst lægges rejerne.
Fold alufolieen om skaldyrene. Inden den sidste side lukkes, tilsættes lidt væde (hvidvin, vermouth eller vand).
Læg skaldyrene op på et fad. Stegetid: ca. 6-8 minutter (til muslingerne har åbnet sig).
Kog nudlerne i saltet vand. Fonden tilsættes finthakket ingefær.
Hæld de kogte nudler op i en portionsskål. Læg skaldyr, lidt finthakket chili og kogte sorte bønner ovenpå.
Til sidst hældes den varme fond med krydderurterne hen over nudler og skaldyr.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her