3 dl Kokosmælk (200 g kokosmel + ½ l. kogende vand)
1 stk kyllingebryst
150 g Tigerrejer med hale (Flere kan tilsættes hvis man ønsker det)
¾ l. hønsebouillon
250 g små champignon
2-3 stk forårsløg skåret i skrå, grove skiver
1 tsk frisk ingefær (4 cm.)
½ stor rød udkernet fint hakket chili
1 bk. Frisk hakket koriander
4 tsk majsstivelse
¼ dl Kokosmælk
½ - 1 tsk stødt sød chili
½ tsk salt
peber
Tilbehør: Flutes.
Kokosmelet overhældes med kogende vand. Trækker til blandingen er kold.
Kokosmælken vrides ud gennem et klæde.
Skind og bed skæres fra kødet. Kødet skæres i fine strimler.
Bouillonen opvarmes og kødet røres i.
Suppen skummes og der skrues ned for varmen.
Kokosmælken tilsættes.
Tigerrejerne gerne med hale tilsættes.
Champignonerne renses og skæres i tynde skiver.
Ingefæren skrælles og skæres i meget tynde skiver.
Champignoner, ingefær, chili, forårsløg og koriander kommes i.
Suppen simrer i 10-15 min., til kødet er mørt.
Majsstivelsen udrøres i resten af kokosmælken og røres i.
Koges kort igennem.
Suppen smages til med sød chili, salt og peber.
Bon appetit…