3 kg knogler (ingen marvben)
1 stykke okse forkød
1 persillerod
2 pastinakker
2 gulerødder
1 selleri
6 porrer
5 løg
4 nelliker
1 spsk peberkorn
5 allehånde
flødeskum eller cremefraiche
reven peberrod
hakket persille
Knogler og okseforkød kommes i en stor gryde og dækkes med vand, koger op og skummes godt af.
Imens skures og skrælles:
Persillerod, pastinakker, gulerødder og selleri.
Porrerne ordnes.
Urterne og porrerne skal ikke i suppen endnu, kun skrællerne af rodfrugterne og de grønne porre-toppe tilsættes den omhyggeligt skummede suppe sammen med løg, nelliker, peberkorn og allehånde.
Suppen koger nu 3 timer.
Suppen sigtes - porre-toppe, løg, urteskræller m.m. der er kogt med suppen kasseres.
De allerede skrællede urter skæres ud i mundrette bidder og simrer i suppen til de er så møre, som man ønsker det - ca. 10 minutter, hvorpå kødet kommes i.
Serveres med det skiveskårne oksekød og flødeskum eller cremefraiche smagt til med reven peberrod.
Desuden masser af hakket persille til at drysse på suppen.