Logo

Suppe på en porretop + Pandekager med sveskemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe på en porretop + Pandekager med sveskemos

Suppe på en porretop

1 stor selleri

3 store kartofler

salt og pe­ber

8 porretoppe fra foregående dag

4 spsk cremefraiche

Tilbehør: surbrød, eventuelt smør

*

Kog skrællet selleri og skrællede kartofler meget møre i 1½ l vand, tilsat salt.

Hæld vandet fra, men gem det.

Mos selleri og kartofler fint og spæd lidt efter lidt med kogevandet.

Skær porretoppene i fine strimler på tværs og lad dem koge 10 minutter i suppen.

Smag til med salt og peber og rør 3-4 spsk cremefraiche i før serveringen.

Server surbrød og eventuelt smør til.

Madopskrift billede

Pandekager med sveskemos

250 g svesker uden sten

æblesaft

8-10 Pandekager - se Tillæg

16 hakke­de mandler

*

Læg sveskerne i blød natten over i ikke for sød æblesaft.

Kog dem møre i æblesaften og purer dem.

Bag pandekagerne og rul dem ef­terhånden sammen om lidt sveskemos.

Hold dem varme i ildfast fad i ovnen.

Drys ved serveringen med hakkede mandler.

Madopskrift billede

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her