Logo

Suppe med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rejer
1 spsk smør
1 spsk karry
1 fed hvidløg
1 ds flåede tomater
1 rød peberfrugt
1 ½ dl hvidvin
2 ½ dl mælk
2 ½ dl fløde
1 grønsagsbouillonterning
salt, peber
 
Smelt smørret i en gryde og svits karryen heri.
Blend hvidløg og flåede tomater og kom det i karryblandingen sammen med
hvidvin, mælk, finthakket peberfrugt og bouillonterning.
Kog op og lad suppen koge ca. 20 min.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt fløde og rejer og varm suppen op, uden at den koger.
Serveres fx som forret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her