Logo

Stjernesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling eller poulard.
2-3 pakker bacon á 150 g
3 ½ l. hønsebouillon (terning)
2-3 porrer
ca. ½ kg gulerødder
ca. ½ kg blomkål
16 spsk suppenudler
 
Kog kyllingen og fjern skind og ben.
Skær kyllingen ud i terninger.
Skær bacon i små stykker.
Vask og skyl gulerødder og skær dem i små stykker.
Rens porrer og skær dem i tynde skiver.
Rens blomkål og del den i små buketter.
Smelt fedtet fra bacon i en gryde.
Hæld evt. noget af baconfedtet fra.
Kom alle grønsager i gryden, og rør rundt mens det svitser.
Tilsæt bouillon og nudler og lad det hele koge ca. 8 min.
 
Tips: Suppen kan fryses. Den kan derfor med fordel laves til 3-4 personer i to dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her