ca 400 g kyllingekød
1 ½ l bouillon (grønsags eller okse)
1 persillerod
3 stilke blegselleri
250 g champignon
200 g broccoli
3 gulerødder
1 citron
3 spsk sojasauce
salt
Bring bouillonen i kog, tilsæt persillerod og blegselleri og lad suppen koge under låg ved svag varme.
Kyllingekødet skæres i små stykker og koges til det er gennemkogt (kom evt 1 bouillon terning i vandet til kødet og salt).
Skær grønsagerne i tynde skiver, del broccolien i små buketter.
Tilsæt sojasauce og skal af en halv citron.
Tilsæt alle grønsager undtaget champignonen.
Kog suppen igennem ca 3-4 min.
Tilsæt kød og champignon og lad suppen koge 2-3 min mere. smag til med soja og salt. Tilbehør: evt 3 dl ris, pasta eller brød.