Logo

Stille frugtsuppe Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g blandede, frosne bær

2 spsk honning

ca. 50 g sukker

2 skiver citron

¼ l piskefløde

et stykke brød

kanel og smør

 

Honning, bær og halvdelen af sukkeret sættes over sammen med citron og en halv l vand.

Det koger igennem ved svag varme i 10 min.

Halvdelen af frugtsuppen tages op og blendes, kommes tilbage i gryden og smages til med resten af sukkeret.

Det giver en god fylde, hvis du bruger halvt almindelig sukker og halvt brun farin.

Piskefløden piskes til skum og serveres til suppen.

Man kommer en klat op i.

Brødet skæres i små stykker og pensles med lidt smeltet smør, der er rørt op med kanel og lidt sukker.

Sættes i ovnen 10-15 min. ved 180°C - hold godt øje med det.

Server brødterningerne til frugtsuppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her