Logo

Squashsuppe med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
¾ dl olivenolie
1 mellemstor flået og hakket tomat
2 hakkede chilipebre
½ l squash i tern
7 ½ dl grønsagsbouillon
¼ tsk sukker
salt, peber
parmesanost
 
Svits løg og hvidløg i olivenolie.
Tilsæt tomat og chilipeber og lad det simre, til væden er kogt ind.
Tilsæt squash og bouillon, lad det koge op og skru ned for varmen.
Lad suppen simre videre i 25 minutter.
Tilsæt krydderierne og server suppen med et drys reven parmesanost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her