200 g frosne rejer
1 stor peberfrugt
30 g smør
3 spsk hvedemel
5 dl bouillon
2 ½ dl mælk
2 ½ dl hvidvin
2 spsk tomatpure
Salt og peber
1 pk butterdej
2 æggehvider
1 æg
Tø rejerne op og halver peberfrugten, skær den i fine strimler.
Svits den i smørret, drys hvedemel over og spæd med suppen.
Lad det snurre i 5 min.
Og tilsæt derpå mælk, vin pure og rejer.
Smag til med salt og peber, og hæld suppen i ovnfast portionsskåle.
Rul dejen let ud og skær den til, sådan at den kan dække skålen og stikke 2 cm, ud over kanten hele vejen rundt.
Pensl både skål og dej to gange med æggehvider, læg låget på og tryk det omhyggeligt til.
Pensl låget med sammenpisket æg og bag suppen i ca. 20 min. ved 200ºC.