Logo

Fiskesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 6 personer.

1 stort løg
1 fed hvidløg
1 porre
30 g smør/margarine
¼ tsk karry
1 tsk mild paprika
4 spsk hvedemel
1 ½ l vand
ca. 2 dl tør hvidvin el. æblecider
4 tomater
1 kvist timian
400 g fiskefilet
1 lille udbenet makrel el. forel
salt
80-100 g friske el. frosne rejer
1 lille ds muslinger
hakket fennikeltop, estragon el. persille.
Tilbehør: flûte.

Hak løg og hvidløg fint. Rens porren og snit den fint.
Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde. Damp løg, hvidløg og porre heri, til de er klare uden at brune. Drys karry, paprika og hvedemel i gryden ved konstant omrøring.
Pisk vand og vin/cider i afbagningen. Skær tomaterne i både og læg dem i gryden sammen med timian. Kog suppen 10 min.
Rens fiskefileterne. Klip finnerne af makrellen. Skær fisken i 2 cm brede strimler og læg den i gryden. Kog fisken ved svag varme 5-8 min. Hæld væden fra muslingerne op i suppen og varm muslinger og rejer i suppen. Smag til med salt. Fjern timiankvist. Drys kryddergrønt over ved anretningen.

Andre slags fisk og skaldyr kan bruges til suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her