Logo

Sommerens grønne suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sommerens grønne suppe

1 løg

2 spsk smør eller margarine

1¼ l Grundsuppe - se Tillæg eller 3-4 bouillonterninger

300 g frisk spinat

300 g blomkål

300 g spidskål

3 spsk klippet persille

3 spsk klippet dild

2 spsk klippet purløg

salt og peber

3 hårdkogte æg

Tilbehør: surbrød og mild ost

*

Hak løget fint og svits det i fedtstoffet uden at tage farve.

Spæd med grundsuppe eller 1¼ l kogende vand, tilsat 3-4 bouillonterninger.

Tilsæt strimlet spinat, små blomkålsbuketter, strimlet spidskål samt de klippede krydderurter.

Lad det koge kraftigt i 10 minutter og smag til med salt og peber.

Drys ved serveringen med hakket, hårdkogt æg og server en ostemad til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her