½ kg friske blåmuslinger
4 friske jomfruhummere
200 g kogte rejer med skal
1 gulerod
1 porre
1 frisk rød chili
50 g selleri
1 spsk smør
2 stjerneanis
1 fl.hvidvin
2 dl fløde
? fed hvidløg
salt
peber
Ostechips:
75 g friskrevet parmesanost
Chipsene bages først
Drys den revne ost ud i tynde runde pletter og bag dem 3 min ved 220º.
Muslingerne skrubbes, Jomfruhummerne flækkes på langs og rejerne pilles
Grøntsagerne skæres i små tern.
Flæk chili og fjern kerner og skæres i små strimler, hak hvidløgsfeddene.
Alle grønsager svitses i smørret i 2 min tilsæt vinen og lad det koge op i ca 10 min.
Tag muslingerne op og kasser de uåbnede.
Væden koges ind til det ½ og fløden tilsættes smages til med salt og peber.
Jomfruhummerne tilsættes og koger med i 3 min inden rejerne tilsættes.
Læg muslingerne tilbage i suppen og varm forsigtigt uden at koge.
Server de sprøde ostechips til.