Logo

Sellerisuppe Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 knoldselleri

3-4 løg

2 porrer

1 persillerod

timian

lidt smør

3-4 æggeblommer

cremefraiche

dild

salt og peber

 

Grønsagerne gøres i stand og skæres i tern.

Det halve af sellerien svitses i lidt smør sammen med alle de øvrige grønsager.

Timian, salt og peber kommes ved, og grønsagerne dækkes halvanden gang med vand. Koges ved stille varme i 45 min.

De sidste 10 min. kommes resten af sellerien ved.

Suppen smages til med dild og til sidst piskes 3 ­4 æggeblommer og lidt cremefraiche i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her